Hírek

Ajtóról ajtóra kampányoltak az RMDSZ politikusai, EP-képviselőjelöltjei
2007. 11. 22.

Ajtóról ajtóra jártak, elvitték a november 25-i választások hírét a magyar választóknak az RMDSZ európai parlamenti képviselőjelöltjei, politikusai. Csíkszeredában és Sepsiszentgyörgyön összesen harminc tömbházban kopogtak be a magyar családokhoz a Szövetség képviselői és elmondták, miért fontos, hogy szakértői csapat, az uniós intézményrendszerben jártas, hozzáértő politikusok képviseljék érdekeiket Brüsszelben.

 

Korodi Attila környezetvédelmi miniszter, EP-képviselőjelölt és Hajdu Gábor csíkszeredai RMDSZ-elnök Csíkszeredát járta be. „Az emberek örültek a személyes találkozásnak. Kicsit meg is lepődtek, amikor ajtót nyitottak és a környezetvédelmi miniszterrel találták szembe magukat”- mondta Korodi Attila, aki szerint mindazok a választók, akikkel talákozott, biztosították arról az RMDSZ politikusait, elmennek szavazni november 25-én.

 

Antal Árpád parlamenti képviselő, Sztakics Éva sepsiszentgyörgyi alpolgármester és Olosz Gergely, az Országos Energetikai Felügyelő Hatóság elnöke, EP-képviselőjelölt Sepsiszentgyörgyön járt ajtóról ajtóra. „Kifejezetten pozitív tapasztalat volt, az emberek örültek annak, hogy bekopogtunk hozzájuk. Mindenki tudott a vasárnapi voksolásról és el is megy szavazni” – mesélte Antal Árpád képviselő. Olosz Gergely is pozitívan értékelte a közvetlen talákozást, amely révén a magyar választók elsőkézből értesültek az EP-választások tétjéról.Címkék: , ,
Archívum »